• 021-22925910
انتخاب یک استراتژی برنده

انتخاب یک استراتژی برنده

  انتخاب همواره برای یک سازمان،یک استراتژی بزرگ و ضامن موفقیت های مدیران ارگان است  
بزرگترین افتخار ما همکاری با شماست

بزرگترین افتخار ما همکاری با شماست

 به خانواده بزرگ مشتریان آزموده کاران بیوندید  
موسسه حسابرسی آزموده کاران

موسسه حسابرسی آزموده کاران

انتخاب نخست شما بودن سخت است اما برای ما هدف اول است
1 2 3

Hide Main content block

سازمان های حسابداری

موسسه آزموده کاران بر این باور است،با فراهم آوردن اطلاعات بیشتر در مورد استانداردها و اخبار حسابداری در داخل و خارج از کشور

و در اختیار گذاشتن آن برای عموم مردم،خدمتی نوین در این عرصه ارائه داده باشد.

 

IFRS

استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی

IAIA

موسسه حسابرسان داخلی ایران

سازمان حسابرسی کشور

وزارت امور اقتصاد و دارایی کشور

دیوان محاسبات کشور

دیوان محسبات کشور

چشم انداز آزموده کاران

  • فرهنگ سازمانی

    در هر سازمانی، سرمایه های اصلی آن که بدنه ارگان را تشکیل میدهد، پرسنل میباشند. فرهنگ سازمانی ما کار تیمی، صداقت، روحیه بالای کاری و افزایش دانش فنی تاکیید داریم.

  • هدف نهایی

    در آزموده کاران همواره سعی بر بهترین بودن و با کیفیت عمل کردن است. برترین دیدگاه ما، همراه با شما بودن و انتخاب نخست شما واقع شدن است.

  • وظایف اصلی ما

    ما برای شناخت سازمان شما و مطالعه نیازهای آن قدم برمیداریم و برای آن زمان زیادی همراه با رعایت استانداردها اختصاص میدهیم تا لبخند رضایت شما انگیزه کار ما میشود.

  • دیدگاه موسسه

    خدمت رسانی صادقانه، کمک به رشد سازمان شما، برطرف سازی نقایص فرایند ها، رسیدگی به نیازهای سازمان از اولویت های موسسسه آزموده کاران است.

هیئت مدیره سازمان

آشنایی با هیئت مدیره

masoudkhan

مسعود بختیاری

مدیرعامل و عضو هیئت مدیره

haji

علی اصغر فرخ

رئیس هیئت مدیره

derakhshani

اسداله درخشانی

عضو هیئت مدیره

 
  • خيابان شريعتي ، قلهک ، رو به روي يخچال ، بن بست شريف ، شماره 5
  • 021-22925910
  • 021-22925903
  • عنوان البريد الإلكتروني هذا محمي من روبوتات السبام. يجب عليك تفعيل الجافاسكربت لرؤيته.

Recent Works

Send Us A Message

  Mail is not sent.   Your email has been sent.
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree